Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje
Šolski sklad
Na šoli je dne 25. 2. 2014 s svojim delovanjem začel Šolski sklad Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje. Namen sklada je pridobivanje sredstev za izvedbo glasbenih projektov v okviru šole.

V maju 2014 je bil uspešno izpeljan prvi večji projekt Šolskega sklada - pomoč pri najemu dvorane v Slovenski filharmoniji za zaključna koncerta učencev šole. Odziv je bil tako s strani donatorjev kot s strani obiskovalcev koncerta ugodno presenetljiv. Bili smo priča zadovoljstvu in uspehom naših otrok, ki so vsem prisotnim pričarali nepozabno popoldne. Veseli smo, da smo s pomočjo donatorjev uspešno uresničili še eden glasbeni projekt, ter da nas je še enkrat povezala glasba, ki vedri duha in bogati življenje.

V šolskem letu 2014/2015 je Šolski sklad v sodelovanju z Zavodom lepih umetnosti - UPOL štirim uspešnim učencem naše glasbene šole omogočil udeležbo in nastanitev na poletni glasbeni šoli OrkestercamP 2015 julija v Bovcu.


Ob začetku šolskega leta 2019/2020 smo spet začeli s pripravami novih projektov našega Šolskega sklada. V imenu glasbene šole se vam želimo iskreno zahvaliti za dosedanjo pomoč pri uresničevanju naših projektov ter vas vljudno povabiti, da po svojih zmogljivostih prispevate sredstva za prihajajoče projekte v Šolski sklad.
Program šolskega sklada v tem šolskem letu si lahko preberete TUKAJ.


RAZPIS

Šolski sklad naše glasbene šole bo v šolskem letu 2019/2020 namenil del zbranih sredstev za sofinanciranje udeležbe nadarjenih učencev individualnega pouka (učenci harmonike, klavirja, citer, harfe in pevcev) na seminarjih in koncertih. Več o razpisu si preberite TUKAJ.

Sredstva se zbirajo na računu šole.

E-mail naslov: solski.sklad@gsmostepolje.si

Podatki za nakazila:
 
IBAN SI56 0126 1603 0711 161
koda namena CHAR
namen plačila PRISPEVEK ZA ŠOLSKI SKLAD
BIC (SWIFT) coda banke BSLJSI2X
referenca 00 299102
naziv in popoln naslov organizacije GLASBENA ŠOLA LJUBLJANA MOSTE - POLJE
Ob Ljubljanici 36
1000 Ljubljana     

Prijazno vas pozdravljamo in se zahvaljujemo za vaš prispevek.

Mojca Tratar, prof.                                                                          Mladen Jakšić, prof.
ravnateljica                                                                                     predsednik šolskega sklada         Več o ustanovitvi in delovanju Šolskega sklada Glasbene šole Ljubljana Moste - Polje lahko najdete na TEJ POVEZAVI.