Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje
Šolski sklad

Spoštovani!

Na šoli je dne 25. 2. 2014 s svojim delovanjem začel Šolski sklad Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje. Namen sklada je pridobivanje sredstev za izvedbo glasbenih projektov v okviru šole.


V maju 2014 je bil uspešno izpeljan prvi večji projekt Šolskega sklada - pomoč pri najemu dvorane v Slovenski filharmoniji za zaključna koncerta učencev šole. Odziv je bil tako s strani donatorjev kot s strani obiskovalcev koncerta ugodno presenetljiv. Bili smo priča zadovoljstvu in uspehom naših otrok, ki so vsem prisotnim pričarali nepozabno popoldne. Veseli smo, da smo s pomočjo donatorjev uspešno uresničili še eden glasbeni projekt, ter da nas je še enkrat povezala glasba, ki vedri duha in bogati življenje.

V šolskem letu 2014/2015 je Šolski sklad v sodelovanju z Zavodom lepih umetnosti - UPOL štirim uspešnim učencem naše glasbene šole omogočil udeležbo in nastanitev na poletni glasbeni šoli OrkestercamP 2015 julija v Bovcu.


Ob začetku šolskega leta 2016/2017 smo spet začeli s pripravami novih projektov našega Šolskega sklada. V imenu glasbene šole se vam želimo iskreno zahvaliti za dosedanjo pomoč pri uresničevanju naših projektov ter vas vljudno povabiti, da po svojih zmogljivostih prispevate sredstva za prihajajoče projekte v Šolski sklad.
Program šolskega sklada v tem šolskem letu si lahko preberete TUKAJ.


Sredstva se zbirajo na računu šole.

E-mail naslov: solski.sklad@gsmostepolje.si

Podatki za nakazila:
 
IBAN SI56 0126 1603 0711 161
koda namena COST
namen plačila ŠOLSKI SKLAD
BIC (SWIFT) coda banke BSLJSI2X
referenca 299102
naziv in popoln naslov organizacije GLASBENA ŠOLA LJUBLJANA MOSTE - POLJE
Ob Ljubljanici 36
1000 Ljubljana     

Prijazno vas pozdravljamo in se zahvaljujemo za vaš prispevek.

Mojca Tratar, prof.                                                                          Mladen Jakšić, prof.
ravnateljica                                                                                     predsednik šolskega sklada         Več o ustanovitvi in delovanju Šolskega sklada Glasbene šole Ljubljana Moste - Polje lahko najdete na TEJ POVEZAVI.