Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje
Sprejemni preizkus

 
V Glasbeni šoli Ljubljana Moste - Polje že več kot 70 let poučujemo glasbo. Naše plemenito poslanstvo doživljamo odgovorno in ga delimo z ljudmi okoli sebe. Pod vodstvom strokovnih, predanih ter prijaznih učiteljic in učiteljev poučujemo inštrumente in petje, izvajamo pa tudi program predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice.

Letošnje povabilo k vpisu v glasbeno šolo je zaznamovano z veliko družbeno preizkušnjo, ki naša življenja korenito spreminja in v nas morda vzbuja tudi negotovost in nemir. Prav zaradi tega s še večjo prepričanostjo vabimo k vpisu otrok v glasbeno šolo. Aktivno ukvarjanje z glasbo, bodisi petje ali igranje inštrumenta, zagotovo z razvojne perspektive pomeni eno izmed dejavnosti, ki najbolj celostno vplivajo na kratkoročno in dolgoročno blaginjo otroka. Glasbena dejavnost namreč pri otrocih spodbuja psihomotorični, miselni in čustveno-socialni razvoj.

 

 

VPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM GLASBA

Če želite vašega otroka vpisati v Glasbeno šolo Ljubljana Moste - Polje na inštrument ali petje v program Glasba, mora vaš otrok pred vpisom opraviti preizkus glasbenih sposobnosti, ki bodo potekali od 20. do 28. maja 2021 oziroma med 20. in 25. avgustom 2021.
Ministrica je s sklepom o prilagoditvi ocenjevanja v GŠ za tekoče šolsko leto  2020/2021, dne 15. 5. 2021 določila dodatni rok in sicer od 15. do 30. junija 2021.

 

SPLETNA PRIJAVNICA
za preizkus glasbenih sposobnosti za šolsko leto 2021/2022
NOVO!
Dodatni rok za preizkus glasbenih sporobnosti.
Prijavite se do 20. junija 2021 za naslednje instrumente:

harmonika, fagot, klarinet, trobetna, rog, pozavna, tuba, evfonij (bariton), kontrabas, violina in petje


O opravljenem preizkusu glasbenih sposobnosti in vpisu boste starši obveščeni po navadni ali e-pošti.
Trajanje izobraževanja in priporočena starost začetka šolanjaVPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA IN GLASBENA PRIPRAVNICA
V izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja bomo v šolskem letu 2021/2022 vpisovali otroke letnik 2016 (stare 5 let).
V izobraževalni program glasbena pripravnica bomo v šolskem letu 2021/2022 vpisovali otroke letnik 2015 (starost 6 let).
Za vpis v izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja oziroma v izobraževalni program glasbena pripravnica
predhodni preizkus glasbenih sposobnosti ni potreben!

Vpis bo potekal preko spletne prijavnice na šolski spletni strani
od torka, 1. junija 2021 do četrtka 10. junija oz. do zapolnitve prostih mest (število mest je omejeno).
Vpis v program predšolske glasbene vzgoje in v program glasbene pripravnice se opravi brez sprejemnega preizkusa!
 
SPLETNA PRIJAVNICA
za vpis v program predšolska glasbena vzgoja in glasbena pripravnica
(od 1. 6. do zapolnitve mest)