Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje
Novice

VPIS v šolsko leto 2020/2021 - PRIJAVA

Spoštovani starši!


V Glasbeni šoli Ljubljana Moste - Polje že več kot 70 let poučujemo glasbo. Naše plemenito poslanstvo doživljamo odgovorno in ga delimo z ljudmi okoli sebe. Pod vodstvom strokovnih, predanih ter prijaznih učiteljic in učiteljev poučujemo inštrumente in petje, izvajamo pa tudi program predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice.

Letošnje povabilo k vpisu v glasbeno šolo je zaznamovano z veliko družbeno preizkušnjo, ki naša življenja korenito spreminja in v nas morda vzbuja tudi negotovost in nemir. Prav zaradi tega s še večjo prepričanostjo vabimo k vpisu otrok v glasbeno šolo. Aktivno ukvarjanje z glasbo, bodisi petjem ali igranjem na inštrument, zagotovo z razvojne perspektive, pomeni eno izmed dejavnosti, ki najbolj celostno vplivajo na kratkoročno in dolgoročno blaginjo otroka. Glasbena dejavnost namreč pri otrocih spodbuja psihomotorični, miselni in čustveno-socialni razvoj.


VPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM GLASBA

Če želite vašega otroka vpisati v Glasbeno šolo Ljubljana Moste - Polje na inštrument ali petje v program glasba, mora vaš otrok pred vpisom opraviti preizkus glasbenih sposobnosti, ki bo potekal med 1. in 30. junijem oziroma med 17. in 25. avgustom 2020.
Zbiranje prijav za vpis poteka preko spletne prijavnice od 4. do 22. maja 2020.

 

SPLETNA PRIJAVNICA
za preizkus glasbenih sposobnosti
za šolsko leto 2020/2021

O opravljenem preizkusu glasbenih sposobnosti in vpisu boste starši obveščeni po navadni ali e-pošti najkasneje do 1. 7. 2020.VPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA IN GLASBENA PRIPRAVNICA
  • V izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja bomo v šolskem letu 2020/2021 vpisovali otroke letnik 2015 (stare 5 let).
  • V izobraževalni program glasbena pripravnica bomo v šolskem letu 2020/2021 vpisovali otroke letnik 2014 (starost 6 let).

Za vpis v izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja oziroma glasbena pripravnica
predhodni preizkus glasbenih sposobnosti ni potreben!

Vpis bo potekal preko spletne prijavnice na šolski spletni strani od srede, 1. julija 2020, od 8.00 dalje do zapolnitve prostih mest (število mest je omejeno).
Vpis v program predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice se opravi brez sprejemnega preizkusa!
 
SPLETNA PRIJAVNICA
za vpis v program predšolska glasbena vzgoja in glasbena pripravnica
(odprta od 1. 7. 2020, od 8.00 dalje)Kako zvenijo in izgledajo posamezni inštrumenti, ki jih poučujemo v Glasbeni šoli Ljubljana Moste - Polje, si poglejte TUKAJ.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite!


Objavljeno: 28.04.2020


Nazaj na prvo stran | Arhiv novic