Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje
Novice

Začetek izvajanja dejavnosti na novi, dodatni lokaciji Glasbene šole Ljubljana Moste-Polje v Zalogu


Spoštovani!

Pred kratkim sem vas obvestila, da je Glasbena šola Ljubljana Moste - Polje dobila uradno obvestilo Mestne občine Ljubljana, ki nam daje pravico do uporabe prostorov v novozgrajenem objektu Center Zalog, Zaloška cesta 267, v skupni izmeri 234,14 m2, s souporabo skupnih prostorov in dne 20. 1. 2017 tudi uporabno dovoljenje za te prostore. S tem so nam bili zagotovljeni osnovni pogoji za pričetek dela na tej lokaciji.

Od takrat smo uredili vse, kar je ta trenutek potrebno za začetek uporabe prostorov in izvajanja dejavnosti na novi lokaciji. Tu bo zaenkrat potekal pouk kitare, klavirja in harfe ter nauka o glasbi za učence, ki so bili predvideni za lokacijo Zalog že od začetka šolskega leta in so do sedaj imeli pouk v šoli v Mostah in podružnici šole v Polju. Z jutrišnjim dnem (sreda, 15. 2. 2017) bodo ti učenci začeli s poukom v novi enoti v Zalogu. V naslednjem šolskem letu si želimo našo dejavnost v Zalogu razširiti še s poukom drugih instrumentov.

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila v prvi vrsti Mestni občini Ljubljana, ki nam je s financiranjem omogočila, da smo pridobili dodatne, nam zelo potrebne prostore in na lokaciji, kjer smo pred leti sicer že delovali, a so bili prostori neprimerni in je zato naša dejavnost na tej lokaciji za kar nekaj let žal zastala.

Hvala tudi staršem za vse razumevanje, prav tako pa tudi vsem sodelavcem šole, ki so se prijazno odzvali vabilu poučevanja na novi lokaciji ali kakorkoli drugače pomagali pri celotnem projektu.

S spoštovanjem,
Mojca TratarAvtor fotografij: Sašo Valjavec
Projektant: Arhitekturni biro Štrukelj d.o.o.

Objavljeno: 14.02.2017


Nazaj na prvo stran | Arhiv novic